Tapahtumahallintapalvelu Dubaissa

Tapahtumanhallintapalvelu Dubaissa

Tapahtumahallintapalvelu Dubaissa

Hei! Sen Eventum Premo Dubai!

Missiomme on tuoda ideoita innovatiivisten teknologioiden ja todellisen suunnittelun muodossa motivoimaan yleisöä, lataamaan heille uuden kuvan tulevaisuudesta.

Eventum Premo on vuonna 2003 perustettu viestintätoimisto. Tarjoamme tapahtumanhallintapalveluja, suoritamme yritysten ja yksityisten osapuolten kuvausvideoita yksityisille asiakkaille, kaupallisille organisaatioille ja valtion laitoksille

Jos haluat järjestää tapahtuman Dubaissa, Abu Dhabissa tai missä tahansa muussa UAE: n kaupungissa, olemme luotettava paikallinen liikekumppani. UAE: n lisäksi tarjoamme myös palveluita tapahtumien järjestämiseen muissa Persianlahden maissa. Takaamme, että palvelumme laatu, kestot ja hinnat ovat eurooppalaisten standardien mukaisia. Meillä on paljon vakituisia työntekijöitä, työntekijät voivat kommunikoida Euroopan pääkielillä.

Eventum Primo tarjoaa sinulle täydelliset tapahtumapalvelut, tarjoaa sopivat Tekniset Urakoitsijat, luovan ja suunnittelun. Voimme tarjota mitä tahansa palvelua, jota odotat paikalliselta urakoitsijalta.

5 syytä valita meidät, Eventum Premo yksi parhaista Tapahtumanhallintatoimistoista Dubaissa:

  1. Tutkimme uusia ideoita asiakkaillemme 7 päivää viikossa, 365 päivää vuodessa, tämä on intohimomme.
  2. Säilytämme huolellisesti jokaisesta projektista saatuja kokemuksia yrityksen sisällä. Ryhmätyö on tärkein etumme.
  3. Tehtävämme on tuoda ratkaisuja asiakkaan ongelmiin. Se auttaa työssänne, olemme ylpeitä tuloksista yhdessä.
  4. Kokemus on yritykselle erittäin tärkeää. Meillä on 20 vuoden kokemus tapahtumajohtamisesta.
  5. Meillä on paljon ammatillisia palkintoja, koska tarjoamme korkealaatuista palvelua.

Eventum Premo perustajat ovat julkaisseet kolme yrityskirjaa, jotka on tunnustettu myydyimmiksi kirjoiksi tapahtumahallinnan alalla.

Pyrimme aina löytämään uusia ideoita ja ratkaisuja eri puolilta maailmaa brändin ja sen kuluttajan väliseen viestintään, mikä hämärtää rajat online-ja offline-välillä.

Soita meille heti: go@eventum-premo.com