Organisatie van evenementen in Rusland

Organisatie van evenementen in Rusland

Eventum Premo is een communicatieagentschap die in Moskou in 2003 is opgericht. Wij verlenen diensten voor organisatie van evenementen, public relations, maken videopnames voor commerciële bedrijven en staatsinstellingen.

Als u een evenement in Moskou, Sint-Petersburg of een andere stad van Rusland wilt organiseren, dan zijn wij uw betrouwbare regionale partner. Behalve Rusland zijn wij bereid onze diensten in Kazachstan, Azerbeidzjan, Georgië, Armenië te verlenen. Wij hebben een grote staf vaste medewerkers die de meest populaire Europese talen spreken. Wij garanderen een begrijpelijke Europese aanpak van diensten verlenen, met respect aan de kwaliteit van diensten,
Eventum Premo biedt u de hele schaal van onze diensten voor organisatie van evenementen en PR, wij kiezen een plaats waar uw evenement plaats zal vinden en passende technische afnemers. Als u maar voor een korte periode in Rusland bent en wilt een project voorbereiden, kunnen wij u helpen betalingen in de nationale valuta te regelen, contracten op te stellen, bieden tijdelijke werkplaatsen voor uw personeel. Wij bieden alle mogelijke hulp die u van een plaatselijke afnemer kunt verwachten.

5 REDEN OM ONS TE KIEZEN

  • Wij zoeken nieuwe ideeën voor onze klanten 7 dagen per week en 365 dagen per jaar. Dat is onze passie.
  • Zorgvuldig bevaren wij ervaring binnen ons bedrijf na ieder project. Een sterk team is onze belangrijkste voordeel.
  • Wij schrijven het woord Klant altijd met een hoofdletter. De levering van diensten van hoge kwaliteit is onze visitekaartje.
  • Onze zaak bestaat uit de uitvoering van de opdrachten die de Klant ons heeft gesteld. Wij zorgen voor uw business om samen trots te zijn op zijn resultaten.
  • Het is belangrijk welke ervaring het bedrijf heeft. Wij zijn actief op de PR markt en organiseren evenementen meer dan 15 jaar.

Eventum Premo Awards
Op regionaal niveau behoren wij tot de meest innovatieve bedrijven in onze branche. Eventum Premo is een ideeënleider die andere ondernemingen steeds voorop loopt. Wij bieden diensten van hoge kwaliteit en daarom zijn al in het bezit van een aantal prestigieuze professionele onderscheidingen.

In 2014 hebben wij Golden Puzzle verkregen voor de «Beste event voor merk» voor het project voor Artistry, Amway. In 2014 hebben wij twee statuettes in de wedstrijd "Beste corporatieve video" gewonnen.
In 2013 kwamen wij in de top-tien van de Nationale lijst van de communicatiebedrijven van "RIA RATING" (RIA NEWS GROUP). In 2013 wonen de oprichters van het bedrijf Alexander Shumovich en Alexey Berlov een premie in de nominatie van "Staars of EVENT"
In 2013 verkregen we twee "Planetes" van de meest prestigieuze van de event-premie "Gebeurtenis van het jaar".
In 2012 waren we het enige bedrijf uit Rusland dat door twee "Olifanten" van de Europese premie Best Event Award werd onderscheid. In 2012 werd ons bedrijf de "Agentschap van het Jaar” in premies Event Technology Award en Eventarisering.
In 2012 hebben we Eventum, een mobiele applicatie, ontworpen die direct de applicatie nummer een in de categorie Business AppStore is geworden.
In 2011 zijn we de "Beste press-dienst gecertificeerd door RASO (Russische Associatie voor PR".
In 2008-2010 werkten we veel en het is ons gelukt zonder moeite de crisisjaren te overleven en daarbij het aantal klanten en medewerkers uit te breiden.
In 2007 werd de eerste in Rusland rating «WIE IS WIE OP DE EVENTMARKT» gepubliceerd.
In 2006 hebben we het eerste boek in Rusland over event management gepubliceerd. Wij hebben de traditie geïntroduceerd het woord Klant met hoofdletter K te schrijven. In 2005 heeft ons bedrijf de eerste catalogus van evenementen in Moskou gepubliceerd. In 2005 hebben het eerste seminaar in Rusland en dan de eerste conferentie voor event management uitgevoerd. In 2004 organiseerden wij de eerste zitting van de event-club, het eerste netwerk van event-specialisten. In 2003 publiceerden we de eerste web catalogus van seminars in Rusland.

Alexander Shumovich en Alexey Berlov, grondleggers van Eventum Premo, zijn ook auteurs vna twee gepubliceerde boeken, zakelijke bestsellers over de oprichting van een zaak.

ALLERNIEUWSTE IS HIER

Bel ons nu: go@eventum-premo.ru / Phone +7 495 7858446

Bestel diensten van Eventum Premo !


ShowReel EP '18 from Eventum Premo on Vimeo.